Effekter för GHP av Coronaviruset och nytt regeringsbeslut.

Från och med söndag 29/3, gäller förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 personer.
Detta innebär att alla tävlingar och träningstävlingar på GHP måste ställas in tillsvidare.
Styrelsen har därför beslutat att alla föreningar som påverkas av detta beslut får möjlighet att omboka sitt evenemang till ett nytt datum, antingen senare i år eller under 2021, utan att erlägga ny bokningsavgift.

Vi vet idag inte hur länge detta förbud gäller eller om nya restriktioner kommer
För de föreningar som bokat och betalat bokningsavgift gäller följande:
När begränsningen släpps så kommer ni att ha möjlighet att boka om till nytt datum under 2020/2021 utan att erlägga ny bokningsavgift.
Evenemang som är bokade längre fram än 5 veckor från det att begränsningen släpps räknas som genomförbara och kommer ej att kunna ombokas utan att erlägga ny bokningsavgift.

Anläggningen är i dagsläget öppen för privat ridning för er som har årskort.
Vi planerar i dagsläget även med att kunna fortsätta hålla inplanerade träningar samt arrangera öppen bana på anläggningen då det är utomhus och i små grupper.

Vi ber er att inte komma till oss och rida om ni känner minsta sjukdomssymtom, och att ni tänker på er handhygien och håller avstånd till andra.
Vi kommer att hålla huset och toaletterna stängda om inget annat anges, samt ber er att inte ha med mer än 1 medhjälpare vid vistelse på anläggningen.

Vi följer ständigt utvecklingen och kan komma att återkomma med nya åtgärder som en följd av myndighetsbeslut och ny lagstiftning.

Om ni har frågor är ni varmt välkomna att höra av er.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i GHP tillsammans med respektive ägarförenings ordförande